Eigendomslabel

Verschillende mogelijkheden Eigendomslabels:

  • Diameter 117mm, transparant, bedrukt in 1 kleur (gepersonaliseerd)
  • Diameter 117mm, transparant, bedrukt in quadri kleur (gepersonaliseerd)
  • Diameter 40mm, transparant, bedrukt in 1 kleur (gepersonaliseerd)

Diameter 117mm transparant:
Dit dunne label kan makkelijk in 1 kleefbeweging aangebracht worden op alle soorten disks, dus ook op disks die reeds een eerder aangebrachte folie bevatten (met of zonder EM-toepassingen). Dit geeft geen afspeelproblemen of interferenties.
Deze universeel, dunne en gebalanceerde folie werd speciaal door ons ontworpen om te gebruiken op DVD’s, Blu-Rays, CD-Roms en natuurlijk ook gewone CD’s!   Door zijn speciaal ontwerp (gebalanceerd) geeft het gebruik van onze folie op discs geen enkel probleem in geen enkel afspeeltoestel (ook niet in PC, autoradio’s of DVD-spelers). 
Personalisatie / het laten bedrukken op de sticker van de gegevens van de bibliotheek beschermt tegen diefstal en omruiling van de disk. U krijgt altijd uw eigen ontleende disks terug van de lener.

Diameter 40mm:
Dit 40mm eigendomslabels zijn kleine, transparante labels met een diameter van 40mm die rond de opening van een disc passen.  
Met deze labels blijft de disk zelf, en de tekst erop, bijna volledig zichtbaar.  
Personalisatie / het laten bedrukken op de sticker van de gegevens van de bibliotheek beschermt tegen diefstal en omruiling van de disk. U krijgt altijd uw eigen ontleende disks terug van de lener.
De 40mm eigendomslabels hebben een bijkomend voordeel: ze beschermen de disk tegen het barsten of verder barsten aan de binnenrand door het op ongepaste wijze verwijderen van de disk uit zijn doosje of foutief gebruik van de disk door de lener.  DVD’s en andere disks barsten namelijk vaak aan de middenopening door het onzorgvuldig verwijderen van de disk uit het doosje door de lener.  Het kleven op de blinkende zijde of de tekstzijde van de disk (of beide) van ons 40mm Eigendomslabel te kleven, helpt dit mee voorkomen.
Deze labels kunnen in 1 kleur bedrukt worden.

Waarom Eigendomslabels gebruiken ?

  • beschermt de onherstelbare datalaag (tekstzijde met opdruk, verflaag) van de disk tegen krassen en dus tegen definitieve vernietiging. De blinkende zijde kunnen wij wel herstellen! 
  • personalisatie met uw gegevens beschermt tegen diefstal en omruiling van de disk. U krijgt altijd uw eigen ontleende disks terug van de lener. Onze folies zijn niet te verwijderen!  
  • indien er reeds een dure RF-ID tag met of zonder booster gebruikt wordt, kan u deze beschermen door op de tag of booster onze onverwijderbare sticker tekstzijde te kleven. De kostbare tag of booster kan dan ook niet meer vernietigen of verwijderen worden, omdat men er niet meer bij kan!

DOWNLOAD DE PRODUCTFICHE