Progress International Lier

Progress International Lier werd méér dan 20 jaar geleden opgericht en sindsdien staan wij ter beschikking met onze professionele diensten en kwalitatieve producten voor bibliotheken zoals:

 

  • Marktleider in het leveren van alle (RFID-)boek- en AVM-labels, dummie labels... aan bijna alle Vlaamse bibliotheken en Nederlandse bibliotheken;
  • Aanbieden van reeds EBS barcoded en indien gewenst voorgeprogrammeerde/geconverteerde RFID labels ( boeken en AVM );
  • Professionele hersteldienst voor bekraste disks;
  • Dé leverancier van CD- en DVD-dozen en hun onderdelen

 

De laatste jaren hebben wij ons aanbod verder uitgebreid en kunnen wij trots zijn op volgende verwezenlijkingen:

  • Door Cultuurconnect gehomologeerd leverancier in België voor alle EBS barcode labels en lenerspasjes ( met en zonder contactchip );
  • Sinds begin 2018 zijn wij ook vertegenwoordiger voor de hard- en softwareproducten voor bibliotheekautomatisatie, dit in samenwerking met EKZ Benelux uit Nederland.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor bibliotheken voor alles wat met RFID te maken heeft.  Zeker nu Vlaanderen stilaan overschakelt naar het Eengemaakt BibliotheekSysteem, kunnen onze expertise en praktijkervaring zeer nuttig zijn voor openbare bibliotheken.

Maar ook private bibliotheken (denk aan universiteiten, hogescholen e.d.) en andere sectoren genieten al jaren van de kwaliteit en goede, snelle service die wij leveren.

Door de eenvoudige, open structuur en door onze gedreven, ervaren medewerkers is het makkelijk om snel de juiste informatie te vinden.  Contacteer ons gerust indien u een vraag heeft of informatie wil over één van onze producten.  Wij helpen u met veel plezier (en steeds vrijblijvend) verder!