Hersteldienst voor bekraste en onbruikbare haperende disks

Professionele herstelling van bekraste digitale discs (CD, DVD, Blu-Ray…)

Elke bibliotheek of mediabibliotheek krijgt ongetwijfeld vaak digitale schijven terug die door krassen niet meer goed werken. Helaas kunnen deze schijven niet meer worden uitgeleend, waardoor de verhuurbaarheid verloren gaat. Er kunnen zelfs discussies ontstaan met ontevreden klanten.
Deze problemen kunnen eenvoudig worden voorkomen door ervoor te zorgen dat de uitgeleende disks in perfecte staat verkeren.

Progress International BV heeft een reparatieservice die deze problemen voor u kan oplossen en er voor zorgt dat de disks in uw verzameling langer gebruikt kunnen worden!

Na een speciale, professionele behandeling functioneren uw CD/DVD/… niet alleen als nieuw, maar zien ze er ook uit als nieuwe, ongebruikte disks.

herstellen
Voordelen van professionele reparatie van bekraste digitale disks

Het herstellen van uw beschadigde digitale schijven heeft veel voordelen, waarvan de belangrijkste zijn:

  • Veel goedkoper: uw schijven kunnen worden hersteld voor een fractie van de kosten van nieuwe schijven
  • Het is niet nodig om nieuwe beveiligingslabels en/of barcodelabels te kopen en aan te brengen (de labels worden niet beschadigd tijdens het reparatieproces)
  • Recuperatie van unieke schijven of schijven die niet langer op de markt beschikbaar zijn
  • Als 1 schijf uit een serie is beschadigd, hoeft u niet de volledige (dure) serie opnieuw te kopen. U kunt gewoon die ene schijf laten herstellen, en dit kost u bijna niets!
Interesse of meer weten?  

Contacteer ons vrijblijvend op 0499 43 68 88 of info@progint.be of vul ons contactformulier in