Combilabel EM

Deze dunne, gebalanceerde folie tekstzijde werd speciaal door ons ontworpen om te gebruiken op DVD’s, CD-Roms en natuurlijk ook gewone CD’s.  De verwerkte EM-strip is universeel en werkt met alle systemen in omloop! 

Door zijn speciaal ontwerp (gebalanceerd) geeft het gebruik van deze folie op disks geen enkel probleem in welk afspeeltoestel dan ook (ook niet in PC, autoradio’s of DVD-spelers). 

Veel bibliotheken gebruiken deze gebalanceerde folie al geruime tijd, en met groot succes!

Het gebruik van onze combilabels bespaart de medewerkers van de bibliotheek véél tijd!  Er moet namelijk maar 1 folie gekleefd worden = maar 1 handeling uit te voeren.

Door deze folie te gebruiken en aan directe bronbeveiliging te doen, kunnen uw DVD’s, CD’s… in hun originele doosjes in de bibliotheekrekken blijven.  U hoeft dan geen gebruik meer te maken van speciale dure DVD doosjes welke vergrendeld en ontgrendeld moetn worden of dure onhandige safers.  Deze dure doosjes of safers kosten soms het driedubbele van onze combilabels “EM”!  Gewone doosjes moeten nu ook niet meer geconverteerd worden naar deze duurdere doosjes, wat nog een keer tijd, kosten en een hoop restdoosjes (originele doosjes) bespaart.  De handeling van vergrendelen en ontgrendelen wordt nu ook overbodig aan de balie.

Bovenal zorgen onze combilabels voor een personalisatie en een belangrijke bescherming tegen het beschadigen / gekrast geraken van de kostbare, onherstelbare datalaag (tekstzijde / bedrukte verflaag met opdruk foto, titel disk…) van de disk door de leners !  

De andere, blinkende zijde (afspeelzijde) kunnen wij wél perfect herstellen!

Daar er een universele en hoogkwalitatieve antidiefstalstrip verwerkt is in onze folie, geeft deze perfecte detectie bij alle bestaande EM-systemen van alle fabrikanten! 

DOWNLOAD DE PRODUCTFICHE