Beschermlabel blinkende zijde

Progress International Lier BVBA presenteert met trots haar exclusieve beschermfolie voor de blinkende zijde – de kant van de disk die uitgelezen wordt door de laser – van alle digitale disks (CD, DVD, Blu-ray…):

Met deze speciale, vervangbare folie met diam. 117mm beschermt u al uw disks (DVD – CD – DVD – BLU-ray – GAME-DISKS…) tegen vuil, stof en krassen

Uw disks gaan langer mee en u hoeft ze dus niet of minder snel te vervangen !

In een handomdraai bevestigt U deze folie op uw disks.  Dankzij de handige liplock seal klikt u de folie eenvoudig op de disk.  De rand is zo ontworpen dat de folie perfect op zijn plek blijft tijdens het afspelen of bewaren!

De folie is gemaakt van een speciaal materiaal.  IJzersterk, maar flinterdun.  Zo straalt de laser van het afspeeltoestel er met gemak doorheen.  De disks spelen gewoon zoals het hoort.
Maakt een beschadiging de folie bekrast en onleesbaar?  Dan vervangt U de folie gewoon door een nieuwe!
De oude gaat de prullenbak in, de disk blijft als nieuw!

U kan de folie aanbrengen zowel op nieuwe als op oude, gebruikte disks!  Natuurlijk blijven de krassen op oude en gebruikte disks bestaan.  Maar ook daarvoor heeft Progress International Lier een oplosing:
Onze hersteldienst herstelt ook reeds méér dan 15 jaar gekraste disks (alle AVM-materialen) van bibliotheken en andere professionele gebruikers.   Na herstellen is de disk als nieuw, hij speelt als nieuw en ziet er ook uit als nieuw!!
Natuurlijk is het beter de folie aan te brengen op nieuwe of ontkraste disks!  Daarom raden wij aan bibliotheken aan de gebruikte disks te laten ontkrassen alvorens de folie aan te brengen!  

Bespaar uzelf en uw bibliotheekcollega’s veel frustratie en stress door discussies met ontleners over beschadiging of niet-werking te vermijden!
 

DOWNLOAD DE PRODUCTFICHE